[{"title":"Proizvodi","url":"\/vsebine\/proizvodi"},{"title":"Dodatna oprema","url":"\/vsebine\/proizvodi\/dodatna-oprema"},{"title":"Ljepljive trake","url":"\/vsebine\/proizvodi"}]

Ljepljive trake

Gledališki žamet Ascona 570

Ljepljiva traka Gaffer

Ljepljiva traka Gafer (Gaffer) izrađena je od materijala PE+Z u izvedbi mat ili sjaj, dostupna u četiri boje. Širina trake je 50 mm, a dužina role 50 m. Vrlo je jaka, moguće je kidanje trake rukom. Nakon uporabe ne ostavlja tragove ljepila. 

Zanima me
Gledališki žamet Malaga

Tekstilne ljepljive trake

Tekstilna ljepljiva traka na bazi rayon tkanine u crnoj ili sirovo bijeloj boji, širina trake 50 mm, dužina role 50 m.

Zanima me
Gledališki žamet Clivia 600

Ljepljiva traka Vario

Ljepljiva traka Vario izrađena je od PVC-a, a namijenjena je prvenstveno za lijepljenje plesnih i baletnih podova serije Vario. Dostupna je u svim nijansama plesnih i baletnih podova, uključujući Chromakey zelenu i plavu. Širina trake je 50 mm, a dužina role 33 m.

Zanima me
Gledališki žamet Ascona 400

Dvostrana ljepljiva traka

Dvostrana ljepljiva traka na bazi rayon tkanine u krem boji, širina trake 50 mm, dužina role 25 m. Također nudimo izvedbu kod koje je jedna strana manje jaka, što je idealno za postavljenje zavjese za skrivanje podpozornice ili slično. 

Zanima me
Gledališki žamet Alicante

LJEPLJIVE TRAKE »NEO TAPE«

Trake NEO TAPE, prije svega su namijenjene podnom označavanju pozicija glumaca i scenskih elemenata na pozornici. Izrađene su od izdržljivog materijala i dostupne u četiri različite boje: neonski žuta, neonski ružičasta, neonski narančasta i neonski zelena. Dužina trake na roli iznosi 25 m, a širina 25 mm.

Zanima me
Gledališki žamet Barcelona

Svjetleća ljepljiva traka

Svjetleća (fluorescentna) ljepljiva traka od PVC-a dostupna je u boji citrone i u dvjema širinama role - 25 i 50 mm. Dužina role iznosi 10 m.

Zanima me
Gledališki žamet Clivia 450

Ljepljiva traka Opera

Ljepljiva traka Opera namijenjena je za popravak sitnih ogrebotina na projekcijskim platnima. Izrađena je od poliamida, u bijeloj boji, širina trake 50 mm, a dužina role 4,5 m.

Zanima me

 

Treba vam više informacija?