[{"title":"Proizvodi","url":"\/vsebine\/proizvodi"},{"title":"Dodatna oprema","url":"\/vsebine\/proizvodi\/dodatna-oprema"},{"title":"Gumice za pri\u010dvr\u0161\u0107ivanje, trake, pletenice","url":"\/vsebine\/proizvodi"}]

Gumice za pričvršćivanje, trake, pletenice

Gledališki žamet Ascona 400

Cijevna stezaljka "tube clip"

Za vješanje zavjesa, scenografija te ostale kazališne tehnike na noseće cijevi scenskih dizala. Cijevna stezaljka dostupna je u crnoj boji, izrađena je od polipropilena i ima nosivost od 40 kg. 

više informacija
Gledališki žamet Ascona 570

Elastične trake za pričvršćivanje "Fastfix bungee cord"

Elastične trake za pričvršćivanje su dostupne u crnoj boji, dužine 40 cm i težine 15 g. Koriste se za napinjanje projekcijskih platna, postavljanje scenografije ili vješanje zavjesa.  

više informacija
Gledališki žamet Clivia 450

Elastične trake za pričvršćivanje "Spannfix bungee cord"

Elastične trake za pričvršćivanje su dostupne u crnoj boji, dužine 27 cm i težine 10 g. Koriste se za pričvršćivanje projekcijskih platna, zavjesa, scenografija itd.

više informacija
Gledališki žamet Clivia 450

Element za pričvršćivanje G-QUICK

Patentirana naprava nadomješta uzice i držače kao sredstvo za pričvršćivanje mekih materijala s okašcima (zastori, platna) na nosač (aluminijska konstrukcija, cijevi, letve). Tako je moguće postaviti kazališne zastore, pozadine i svu ostalu draperiju 3 do 4 puta brže od klasičnih metoda.

više informacija
Gledališki žamet Clivia 450

Elastične trake G-CABLE

Patentirana naprava nadomješta uzice i držače kao sredstvo za pričvršćivanje električnih kablova na nosač (aluminijska konstrukcija, cijevi, letve). Tako je moguće postaviti kabele i ostalu opremu 3 do 4 puta brže od klasičnih metoda.

više informacija
Gledališki žamet Clivia 600

Kopča za pričvršćivanje "Easyfix" - krokodil stezaljka

Kopče za pričvršćivanje su dostupne u crnoj ili bijeloj boji, njihova duljina je 8 cm, a težina 20 g. Izrađene su od najlona, ojačanog staklenim vlaknima.

više informacija
Gledališki žamet Alicante

Zatezna traka (gurtna) "Camlock strap"

Zatezne trake ili tzv. gurtne su izrađene od poliestera i dostupne u crnoj boji. Širina trake je 1,8 cm, a dužina 80 cm. Zbog svoje izuzetne snage namijenjene su povezivanju različitih scenskih elemenata.

više informacija

 

Treba vam više informacija?