[{"title":"Proizvodi","url":"\/vsebine\/proizvodi"},{"title":"Dodatna oprema","url":"\/vsebine\/proizvodi\/dodatna-oprema"},{"title":"\u010ci\u010dak-traka za u\u010dvr\u0161\u0107ivanje, naborane trake","url":"\/vsebine\/proizvodi"}]

Čičak-traka za učvršćivanje, naborane trake

Gledališki žamet Clivia 600

Traka za učvršćivanje za zavjese

Traka za učvršćivanje izrađena je od lana, u četiri boje, širine 40 ili 70 mm. Prodaje se samo kao cijela rola (50 m). Nezapaljiva prema standardu DIN 4102 B1.

Zanima me
Gledališki žamet Ascona 400

Čičak (velcro) traka

Čičak (Velcro) traka izrađena je od materijala PES+PP (tvrdi dio) i poliamida (meki dio), na raspolaganju u crnoj ili bijeloj boji, širina 20 ili 50 mm, dužina role 25 m. 

Zanima me
Gledališki žamet Ascona 570

Naborane trake

Naborane trake za zavjese izrađene su od poliestera, trostruko ili dvostruko tkane, s razmakom između nabora od 12 ili 20 cm, u crnoj i bijeloj boji. Širina trake je 50 mm, a dužina role 50 m. Prodaje se samo kao cijela rola. 

Zanima me
Gledališki žamet Malaga

Uže za povezivanje

Izrađeno je od pamuka, dostupno u četiri boje, širina role 20 mm, dužina role 50 m. Nezapaljivo prema standardu DIN 4102 B1. Prodaje se samo kao cijela rola, mogućnost različitih nijansi boja po narudžbi.

Zanima me
Gledališki žamet Palace

Traka od rebraste tkanine

Traka od rebraste tkanine, izrađena od pamuka, u crnoj ili sirovo bijeloj boji, širina role 20 ili 28 mm, dužina role 100 ili 200 m. Prodaje se samo kao cijela rola. 

Zanima me
Gledališki žamet Alicante

Olovna traka

Olovna traka s olovnim punilom, dostupna u bijeloj boji, specifične težine 100 ili 200 g/m. Na raspolaganju u cijeloj roli (25 m).

Zanima me
Gledališki žamet Barcelona

Poliesterska traka

Poliesterska traka izrađena je od poliestera, u crnoj ili bijeloj boji, s promjerom užeta od 6 mm (natezna čvrstoća 590 daN) ili 8 mm (natezna čvrstoća 1100 daN).

Zanima me
Gledališki žamet Palace

Resice

Resice su izrađene od materijala BW+V+LU, dostupne u zlatnoj boji. Komadi dužine 100 cm, promjer resica 6 ili 8 mm, visina resica 10, 15 ili 20 cm. Mogućnost drugih nijansi boja po narudžbi. 

Zanima me
Gledališki žamet Clivia 450

Beksrajne trake za dizanje tereta

“Gurtne” dostupne su u raznim dužinama različite nosivosti. Zaštitne trake izrađene su od izdržljive tkanine, nosivi element je čelična pletenica ili kevlarsko uže te imaju odgovarajuće certifikate (CE, opcijski BGV C1).

Zanima me
Gledališki žamet Palace

Sigurnosne pletenice

„Sajle“ su obavezna oprema kod svake ugradnje rasvjetnih tijela (reflektori), dostupne su u srebrnoj (metal) ili crnoj boji, različite dužine i promjera s indikatorom opterećenja i brzim spojkama. Odgovarajuće certificirane. 

Zanima me
Gledališki žamet Palace

Elementi za povezivanje

Karabini, brze spojke, shackli (škopac) konektori za sajle za brzo, jednostavno i pouzdano povezivanje užadi / pletenica ili za vješanje scenografija. Odgovarajuće certificirani. 

Zanima me

 

Treba vam više informacija?