[{"title":"Proizvodi","url":"\/vsebine\/proizvodi"},{"title":"Dodatna oprema","url":"\/vsebine\/proizvodi\/dodatna-oprema"},{"title":"Boje za scenografiju i specijalne efekte","url":"\/vsebine\/proizvodi"}]

Boje za scenografiju i specijalne efekte

Gledališki žamet Ascona 400

Boje za aluminij HatoTruss

Boja koja se brzo suši namijenjena je za premazivanje aluminijskih ili metalnih krovišta. Zbog vodene baze boja se brzo suši na zraku i pruža postojanu i jednostavnu zaštitu površina, koje inače zahtijevaju kompleksnu površinsku obradu (aluminij, cink, bakar i mesing). 

Zanima me
Gledališki žamet Ascona 570

Boja za imitaciju hrđe

Imitacija prirodne hrđe može se postići na gotovo svim površinama (metal, drvo, sintetički materijali ...). Namijenjena za unutarnje i vanjske površine. 

Zanima me
Gledališki žamet Clivia 450

Boja za projekcije HatoScreen

Iznimno fleksibilan premaz za stvaranje visokokvalitetnih površina za projekciju na bilo kojoj podlozi - betonski zidovi, drvo, platno od tkanina... Dostupan je kao gotova boja, pogodna za upotrebu, u crnoj i bijeloj boji.

Zanima me
Gledališki žamet Clivia 600

Pigmenti

U segmentu pigmenata boja možete pronaći srebrni prah, kazališne pigmente boja, srebrni grafit itd. Svi ovi proizvodi razvijeni su specijalno za profesionalnu upotrebu u kazalištima, za scenografiju, kipare i sve druge umjetnike izvođače.

Zanima me
Gledališki žamet Alicante

Šljokice i listići

Ovdje možete pronaći sve što je potrebno za dobivanje učinka šljokica; gotove boje sa sjajnim učinkom, različite nijanse obojenog praha, tanki listići imitacije u zlatnoj ili srebrnoj boji, ukratko: sav materijal za dobivanje glamuroznog učinka šljokica.

Zanima me
Gledališki žamet Barcelona

Metalne boje

Za prekrasne, sjajne metalik efekte nudimo boje HatoMelat, koje su pripremljene na bazi vode. Idealno rješenje za dekorativne premaze tanina, stiropora, drva, za okvire za slike, izradu ukrasa i još mnogo toga. Dostupne su različite boje.

Zanima me
Gledališki žamet Malaga

Scenski premaz HatoStage

Scenski premaz HatoStage namijenjen je za uporabu na kazališnim priredbenim scenama te u produkcijskim i fotografskim studijima. Sintetička baza pruža jednostavno i brzo nanošenje uz dug životni vijek i postojanost. Koristi se za osnovni i završni sloj. Dostupno u duboko mat crnoj ili sjajno crnoj boji.

Zanima me
Gledališki žamet Palace

Premaz za zaštitu od požara

Boje i premazi s niskim stupnjem zapaljivosti ili nezapaljivi premazi namijenjeni su za uporabu na mjestima gdje je nužna zaštita od požara (kazališta, dvorane, kongresni centri, itd.). Na raspolaganju su razni premazi ili punila koja u potpunosti osiguravaju zahtijevanu razinu sigurnosti. 

Zanima me
Gledališki žamet Royal

Protuklizni premaz

Iznimno fleksibilan bezbojni premaz pruža izvrsna protuklizna svojstva gotovo svake premazane površine. Izrađen je na bazi vode i dostupan u sjajnoj ili mat prozirnoj boji.

Zanima me

 

Treba vam više informacija?