[{"title":"Proizvodi"}]
Odrski podesti

Praktikabli

Različite izvedbe postavljanja pozornica za priredbe, odnosno praktikabla omogućuju ispunjenje svih želja naših kupaca. Nudimo pozornice za priredbe za unutarnju i vanjsku primjenu s mogućnošću različitih izvedbi ploča za hodanje. Standardne izvedbe praktikabla kvadratnog su oblika, a moguća je nabava scenskih jedinica proizvoljnih oblika. Moguće je korištenje potpornih nožica s fiksnom visinom, tzv. fiksne ili teleskopske nožice ili scenske jedinice sa škarastim sustavom koji omogućuje podešavanje visine razine pozornice različitih stupnjeva. Zajedno s dodatnom opremom (stepenice, ograde, tkanine za skrivanje podpozornice...) naši praktikabli ispunjavaju sve zahtjeve za sigurno korištenje, što potvrđuju i dobiveni certifikati. Jednostavno korištenje, minimalne dimenzije za skladištenje i dug životni vijek jamstvo su zadovoljstva korisnika.

Zanima me
Zavese, scenski materiali in platna

Zavjese, scenski materijali, platna

Iznimno široka ponuda kazališkog pliša, tehničkih zavjesa (LED zavjese, akustične zavjese) omogućuje proizvodnju svih vrsta kazališnih zavjesa i šire - izradu zavjesa za različite potrebe, sve od aktivnih ambijentalnih zavjesa do zavjesa kojima možemo mijenjati, primjerice, akustička svojstva prostorije. Osim materijala za scenske zavjese nudimo i niz različitih materijala za proizvodnju ciklorama, platna, scenografija, materijala za sajamske konstrukcije itd. Ovaj segment također uključuje baletne i plesne podove te projekcijska platna za različite namjene ili projekcije.

Zanima me
Scenska mehanika

Scenska mehanika

Segment scenske mehanike predstavljaju profesionalna rješenja za kazališna dizala / elektromotrnih povlaka. Nudimo klasična i osna dizala. Područje primjene kazališnih dizala vrlo je široko, a koriste se prvenstveno za manipulaciju različitih efekata, scenografije, projekcijskih platna, svjetlosnih portala itd. Svaka elektromotorna povlaka praktički je izrađena po mjeri naručitelja. Zbog namjene uporabe sigurnost je uvijek na prvom mjestu, stoga naše elektromotorne povlake u potpunosti zadovoljavaju sve sigurnosne standarde kao što su BGV C1, GUV-V i DIN, što potvrđuju i dobiveni certifikati.

Zanima me
Verižna dvigala

Lančane dizalice

Lančane dizalice idealno su rješenje za razne izvedbe postavljanja bina i koncertnih pozornica, kada je potrebno svakodnevno sastavljanje i rastavljanje koncertnog prostora. Široka ponuda različitih lančanih dizalica omogućuje prilagođavanje svim potrebama korisnika. Upravlja se komandnom pločom ili daljinskim upravljačem. U svakom slučaju, istovremeno možemo kontrolirati više lančanih dizalica i na taj način izvesti čak i najzahtjevnija postavljanja priredbi ili scenografija. Lančane dizalice zadovoljavaju sve najstrože sigurnosne zahtjeve, BGV C1 D8 i D8 plus. Izdržljive su građe, djeluju uz minimalne operativne troškove te imaju doživotno jamstvo.

Zanima me
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Ponuda dodatne opreme uključuje široku paletu elemenata koji su potrebni kako bi se u svakom kazalištu, studiju za snimanje, kongresnom centru ili bilo kojem prostoru za priredbe događaji odvijali profesionalno i bez smetnji. Niz ljepljivih traka, različitih boja za specijalne efekte, čelične užadi za pričvršćivanje kazališne opreme, profesionalne baterije, pribor za šivanje scenskih zavjesa itd. samo su dio cijelog spektra segmenta dodatne opreme.

Zanima me

 

Treba vam više informacija?