Novosti

Predstavljamo vam izbor svih novosti i obavijesti za koje smatramo da će vam biti na korist u traženju novih proizvoda i rješenja za vaše potrebe.

AKCIJA LANČANIH DIZALICA U STUDENOM

24. 10. 2016

MOVECAT je jedan od vodećih proizvođača lančanih dizalica, sa kojim smo prije kraja godine pripremili posebnu prodajnu kampanju četiri kompleta lančanih dizalica sa svim potrebnim priborom za neposrednu upotrebu.

Lančane dizalice i prateća oprema MOVECAT vrhunski je izbor njemačke kvalitete koja prekoračuje očekivanja robusnosti, pouzdanosti, trajnosti i sigurnosti. U obziru na najčešću upotrebu na tržištu, odlučili smo se za ponudu dizalica u klasi D8+, koje sa dvije neovisne kočnice omogućuju sastavne i razstavljalne radove bez dodatne sekundarne sigurnosne opreme ili dugotrajanog dodatnog obezbeđivanja. Budući da smo svjesni specifičnosti tržišta, dizalice u akciji su od serije LITE, koja uz sve gornje lastnoti također nudi ekonomičnost nabave.

 

Beri naprej ...

Nove ljepljive trake Gaffer

11. 7. 2016
nove-ljepljive-trake-gaffer

Ljepljive su trake Gaffer neizostavan sastavni dio svake scenografije i organizacije sajamskih događanja, a mogu se koristiti i kao trake za označavanje. Budući da u tvrtci Maori želimo omogućiti najbolju moguću pripremu svakog događaja, sada vam nudimo i ljepljive trake Gaffer u različitim bojama.

Najčešće se koriste ljepljive trake Gaffer u crnoj, bijeloj i sivoj mat boji. Kao novost u tvrtci Maori nudimo vam ljepljive trake Gaffer u crvenoj, zelenoj, plavoj i žutoj mat boji. Dokazana kakvoća vaše je jamstvo za ljepljive trake s odličnim svojstvima - izvrsno prianjanje na gotovo sve površine i uklanjanje ljepljive trake Gaffer bez ostavljanja tragova na zalijepljenoj površini. Trake su dostupne u dvjema različitim širinama, osim standardne širine od 50 mm, također su dostupne i u rolama širine od 25 mm. Duljina ljepljive trake na kolutu iznosi 50 tm.

 

Sve ljepljive trake iz našeg prodajnog programa - osim ljepljivih traka Gaffer nudimo i brojne druge ljepljive trake - Vario, dvostrane i tekstilne ljepljive trake, fluorescentne / fosforne ljepljive trake itd. - uvijek su u zalihi u našem skladištu na adresi tvrtke Maori. Pozivamo vas da nas posjetite pa ćemo vam predstaviti ponudu naših rješenja te pripremiti ponudu prilagođenu vašim potrebama.

 

Vaša ekipa Maori

Beri naprej ...

Sandbags - uteg vrećice s pijeskom

11. 6. 2016

U tvrtci Maori na tržište smo lansirali potpuno novu skupinu proizvoda - uteg-vrećice, odnosno tzv. sandbags. Uteg-vrećice visoke kakvoće rezultat su razvoja naše tvrtke, a izrada cjelokupne skupine proizvoda također se odvija u prostorijama tvrtke Maori.

Praktički svako kazalište, opera, kulturni centar, produkcijski ili televizijski studio, kongresni centar itd. u svojoj ponudi opreme za optimalan rad treba imati različite elemente opterećenja. Stoga smo u tvrtci Maori započeli razvoj vlastite skupine proizvoda - takozvanih sandbags. Osnovna ideja u osmišljavanju uteg-vrećica bila je izrada gotovog proizvoda koji će biti visokokvalitetan s mogućnošću višenamjenskog korištenja i dugim vijekom trajanja. Nekoliko mjeseci istraživanja, ispitivanja, proizvodnje različitih uzoraka i prototipova dovelo je do proizvodnje gotovih proizvoda, proizvedenih od najkvalitetnijih materijala, optimalno dizajniranih za različite svrhe i namjene.

 

Pripremili smo nekoliko različitih oblika uteg-vrećica, koje se razlikuju prema namjeni, obliku i težini. Sve su vrećice izrađene od izdržljive tkanine za vanjski sloj u crnoj boji te impregnirane fluorokarbonskom smolom koja je nepropusna za vodu i moguće nečistoće. Time je osigurana maksimalna izdržljivost vrećice uz istovremenu visoku nateznu čvrstoću vanjskog sloja vrećice. Stražnja strana vanjske tkanine obložena je slojem poliuretana te je nepropusna za prašinu i vodu. Vrećice su punjene specijalnim suhim pijeskom s dodatnom zaštitnom PVC folijom.

 

Vrećice imaju ergonomski dizajnirane ručke za prenošenje, obruče za pričvršćivanje od nehrđajućeg čelika za povezivanje raznih konopa, dok određene vrećice također imaju samozatezne trake za povezivanje, reflektirajuće trake (povezivanje na šatorske konstrukcije) koje svijetle u mraku (npr. za korištenje kod bočnih zavjesa u kazalištima) i podložnu gumu protiv klizanja (izdržljiva gumena obloga za postavljanje uteg-vrećica, npr. na rasvjetni stalak ili fotografski stativ). Moguća je dostava s otiskom vaše robne marke i izrada u veličini, odnosno obliku prema narudžbi.

Beri naprej ...

Sajam Prolight+Sound 2016

11. 5. 2016

Sajam Prolight+Sound svake se godine održava na frankfurtskom sajmu, jednom od najvećih sajmova scenske i kazališne tehnike te profesionalnih sustava za zvuk i rasvjetu. Na sajmu svake godine izlažu gotovo svi ponuđači rješenja / proizvoda iz tih područja, uključujući tvrtku Gerriets, čiji je ekskluzivni zastupnik za Sloveniju i ostale zemlje bivše Jugoslavije tvrtka Maori d. o. o.

Ove je godine sudjelovanje na sajmu Prolight+Sound za tvrtku Maori bilo osobito važno jer je na izložbenom prostoru Gerriets izložena nova linija proizvoda - profesionalne uteg-vrećice, odnosno sandbags, proizvedeni u tvrtci Maori pod robnom markom Gerriets za prodaju putem njihovih prodajnih i promotivnih aktivnosti. Za novu liniju ovih proizvoda iskazano je puno interesa, prvenstveno za primjenu u televizijskim i fotografskim studijima, produkcijskim kućama i kazalištima. Optimalno dizajniran oblik vrećica, pažljivo osmišljeni detalji i visoka kakvoća izrade odražavaju se na broj narudžbi, primljenih već za vrijeme sajamske izložbe.

Beri naprej ...

Motorizirana pregradna / zavjesa za zamračivanje - Baroničina hiša

11. 4. 2016

Obnova jedne od najljepših secesijskih zgrada u Mariboru osmišljena je u arhitektonskom studiju Styria, koji predvodi David Mišić, a koji je također bio odgovoran voditelj obnove zgrade. Osim vizualne i materijalne obnove zgrade, rukovodeća ideja obnove bilo je prilagođavanje zgrade namjeni i vremenu uporabe - Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informatike Sveučilišta u Mariboru.

U tvrtci Maori ponosni smo na sudjelovanje u nabavi i ugradnji pregradne zavjese za zamračivanje u predavaonici. Zavjesa je izrađena od tkanine za zamračivanje Eclipse koja nudi visoku razinu zamračenja (do 99 %), ima nisku specifičnu težinu i zadovoljava sve sigurnosne standarde nezapaljivosti tkanine. Zavjesa za zamračivanje odvaja predavaonicu od preostalog dijela višenamjenskog prostora, kada je potrebno osigurati intimu za održavanje predavanja, a kada se pojavi potreba za većim, jedinstvenim prostorom, zavjesa se jednostavno podiže, što omogućava korištenje cjelokupnog prostora.

 

Zavjesa za zamračivanje obješena je na aluminijsku vodilicu Trumph 95 s motornim pogonom zavjese Friction Drive. Posebnost je vodilice u tome da su svi vidljivi dijelovi vodilice u srebrnoj boji, vodilica je zakrivljena pod kutom te ima motorni pogon Friction Drive koji se pokreće po vodilici i za svoj rad ne zahtijeva užad. Motorni pogon Friction Drive iznimno je kompaktan i omogućava pričvršćivanje zavjese izravno na njega. Upravljanje kretanja zavjese je preko kontrolne jedinice instalirane na zid uz govorni pult u predavaonici. Brzina pokretanja zavjese je konstantna.

 

Osim nabave tehnike za zavjesu i zavjese, tvrtka Maori ugradila je i vodilicu te provela električno priključivanje njezina motornog pogona.

Beri naprej ...

 

Treba vam više informacija?